Podlahové Rohože Pre Tesla Model 3 Y 2023 Vľavo, Vpravo Jazdy Všetkých Poveternostných Protišmyková Podlaha Vložky Batožinového Priestoru Mat Interiéru 2022 Príslušenstvo

Pravidelné cenu €157.37 €94.42
Dane sú zahrnuté.
  • Značky: podlahové rohože, auto podlahové rohože, mg4 rohože, auto podlahové rohože pad

Dostupnosť:Na sklade

Kategória: Interiérové Doplnky

Sku:w172896

Informácie O Produkte

Vážení majitelia áut

Dobrý deň, teraz na obchod ponúka zľavy na kompletný objednávky.Objednávok nad $30 sa dostanete $2 off, objednávok nad $120 dostane $7 vypnúť, a objednávok nad $200 dostanete 10 dolárov off.Úprimne pozvať, aby ste sa stali našim fanúšikom (VIP)!Zbierať a kúpiť teraz venovať pozornosť našej predajni, stanete sa našim fanúšikom (VIP), sa môžete tešiť na ďalšie 3% zľava.Dobrý deň, majitelia automobilov a zákazníci, vítame vás na návštevu nášho obchodu kúpiť auto príslušenstvo produkty.V snahe lepšie porozumieť produktov, prosím trvať 1-2 minút, stačí si prečítať zavedenie nového výrobku.

Tento produkt je vhodný pre Tesla Model 3/Model Y

Použiteľné modely: Tesla model 3 2021--2022--2023 / Tesla model Y 2021--2022--2023

Produkt materiál: výrobok je vyrobený z xpe materiálu

Spôsob inštalácie: jednoduchá inštalácia

O nohy mat/trunk mat úvod:

1. Tento produkt používa 3D technológiu skenovania skenovanie veľkosť originálu Tesla model 3 / Tesla model Y, a potom otvorte formy na výrobu výrobku, ktorý je vhodnejší pre originálne auto rohože/trunk pozíciu, a hodí pôvodný auto rohože/backup batožinového priestoru mieste!

2. Tento produkt je vyrobený z ekologicky xpe materiálu, ktorý je viac odolný, nepremokavý, ľahko sa čistí, krásne a praktické.

3. Tento produkt má dobré anti-skladanie výkon.Ak tam sú drobné vrásky, prosím ju umiestniť rovno na polohu inštalácie produktu a bude vymáhať po uplynutí času a vymáhanie výkonu je dobré!

4. Po inštalácii, by tento produkt, ktoré môžu zlepšiť stupeň z auta, aby sa auto krajšie, a poskytne vám viac pohodlné jazdy radosti!

5. Obal z tohto výrobku je pribrala tri vrstvy balení taška, ktorá sa dá účinne zabrániť poškodenia spôsobené dopravou a znížiť problém produktu vrásky!Všetci majitelia áut a zákazníkov, prosím, kupujte s dôverou!

6. Odporúča sa, aby všetky majitelia automobilov a zákazníci zakúpiť balík produktov kombinácie.Cenu produktu package kombinácie je lacnejšie ako nákup príslušenstvo sám, a je to pohodlnejšie prijať tovar!

O zodpovedajúce strešným slnečník úvod:

Produkt materiál: výrobok je vyrobený z ABS/šetrné k životnému prostrediu kompozitné tepelnej izolácie, tkaniny/memory kovového materiálu

Spôsob inštalácie: jednoduchá inštalácia (snap pozície)

1. Účinnú ochranu pred slnkom a znížiť ultrafialové lúče.

2. Účinné chladenie, znižuje spotrebu energie vozidiel v chladiacich.

3. Zníženie expozície slnečného svetla do interiéru a ochranu interiéru vozidla.

4. Zároveň znížiť dopad oslnenie a zlepšiť bezpečnosť jazdy.

5. Zlepšiť stupeň vaše auto, aby vaše auto krajšie, a umožňujú riadiť pohodlne!

Vážení majitelia automobilov a priatelia, dobrý deň, (v niektorých krajinách) kombinované dodávky logistiky auto rohože je poštová veľké parcely, logistiky alebo nováčik, veľký pozemok na logistiku.Doprava čas je medzi 25-45 dní, a čas je stále veľmi ideálne, pretože nákladnej je relatívne lacné, že Potom môžete kúpiť cena produktu bude relatívne lacné a cenovo dostupné dobrý príslušenstvo!Ak chcete rýchlo aktuálnosť, môžete si vybrať starať-free štandardné logistiky (potrebné zvýšiť poštovné), a aktuálnosť je medzi 18-45 dní!Ďakujeme vám za vašu podporu, prajem vám šťastný život a zarobiť viac peňazí!Od package zmes strešným slnečník je čierna štandardne, má sa za to, že iné auto majitelia tiež potrebné, béžová (originál auto farbu).Ak potrebujete balík zmes strešným slnečník béžová (originál auto farbu), upozorňujeme, že musíte béžová pri objednávke alebo nechať odkaz služieb zákazníkom.Zabezpečíme pre vás na loď, béžová (originál auto farbu) strešným slnečník!

Recenzie Produktov

Hodnotenie Založené na 3 Recenzie Napíšte recenziu

Anonymous

Kvalita nohy podložky je veľmi uspokojivá, materiál je veľmi hrubé, a potom to nie narazíte na brzdového pedálu akcelerátora. Je to čas, čo som nemal cítiť žiadny zápach, tento materiál je veľmi upokojujúce, stojí to za nákup.

Anonymous

Logistika je rýchle, kvalitné nohy podložky je veľmi dobrá, som veľmi spokojný, a zákaznícky servis postoj je tiež veľmi dobré.

Anonymous

Toto auto rohože je dobrá hodnota za peniaze, to je viac nečistôt odolná a ľahko sa čistí. To je tiež veľmi odolné voči oderu a opotrebeniu. Nepremokavé účinok bol testovaný veľmi dobre. Áno, už som odporučil tento koberec M. Rank okolo mňa..

Špecifikácie

Parametre výrobku

  • Položka Druh - Rohože & Koberce
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh Materiálu - Syntetické vlákna
  • Plniaci Materiál - Syntetické vlákna
  • pre - tesla model 3, Tesla Model Y